NUMAN SOYER KARARINI VERDİ?
SON DAKİKA...Çınarcık siyasetinde Flaş gelişmeyi ilk defa bölgenin güçlü ve cesur sesi Revizyongazetesi.com duyuruyor.
Çınarcık'ın tanınmış ve sevilen iş adamı Numan Soyer, ilk seçimlerde Ak Parti Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayı olacak mı? sorusunun cevabı belli oldu!
Uzun zamandır Çınarcık'ta Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili büyük baskı gören ve aday olması halinde kazanacağına kesin gözüyle bakılan Numan Soyer'in kararını verdiği ve ilk seçimde Ak Partiden Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı edinilen bilgiler arasında.NUMAN SOYER
Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Her ne kadar son seçimden hezimetle ayrılan Ak Partinin güçlü bir aday arayışı içinde olduğunu veKORKMAZ Numan Soyer'e adaylığı konusunda büyük baskı olduğunu bilsem de benim içinde bu haberi bugün vermek sürpriz oldu.
Haberi az önce Numan Soyer'e yakın güvenilir kaynaklardan doğrulattım. Öncelikle Çınarcık için hayırlı olmasını diliyorum.
Ben Numan Soyer'i tanımam ve daha hiç görmedim.
Fakat yaklaşık 1-1.5 senedir Çınarcık siyasetinde ismi sürekli anılıyordu. Kendisiyle ilgili yaptığım araştırma ve edindiğim bilgiler, çok sevilen sayılan ve dürüstlüğüyle güvenilirliğiyle nam salmış biri yönünde.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un destek vermeyi reddetmesi üzerine meşhur MYO mezuniyet töreni krizinin aşılmasında da Soyer başrol oynamış ve verdiği destekle MYO mezuniyet töreninin yapılmasını sağlamış ve takdir toplamıştı.Başlıksız-1
Yine Çınarcık'ta büyük bir kesimin görüşü, Numan Soyer'in aday olması halinde kesin kazanacağı yönünde.
Tabi siyasettir bu ne olacağı bilinmez ama şunun altını ısrarla çiziyorum ki, Çınarcık'ta siyaset kazanı erken kaynamaya başladı.
Muhakkak ki başka adaylarda çıkacaktır ve yakın zamanda onlarında adını duyacağız.
Çınarcık'ı siyasette hareketli günler bekliyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.