Nusret Karaalioğlu: Halk sağlığına verdiğimiz önem kanıtlanmıştır

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu, Revizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, suyun tasarruflu kullanılması çağrısı yaptı.

Karaalioğlu, baraj seviyesinin %100 doluluğa ulaştığına değinerek buna rağmen sonbahar aylarında suyun tasarruflu kullanılmaması halinde yaşanabilecek sıkıntıya dikkat çekti.

Yeşil Körfez Su Birliği tesislerinde son teknoloji ve uzman kadro ile su arıtma işi yapılıp evlere tertemiz su gönderildiğini belirten Nusret Karaalioğlu,”Her hafta tesisimizden çıkan suyun analizleri yapılarak tüm verilerimizi şeffaf bir şekilde halkımız ile paylaşmakta olup halk sağlığına verdiğimiz önem aldığımız iso 100002 müşteri memnuniyeti iso 9001 kalite belgesi iso 14001 çevre yönetim sistemleri belgelerimiz ile kanıtlanmıştır.” dedi.

Nusret Karaalioğlu,”Halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerim ile kutlar hayırlı bayramlar dilerim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.