Özsümer, Rıdvan Acar'a Demokrat Parti rozetini taktı
Demokrat Parti Genel Merkezi tarafından Yalova İl Başkanlığı’na atanan Ahmet Özsümer, DP Yalova Belediye Başkan Adayı Rıdvan Acar’ın rozetini taktı. Rıdvan Acar’ın Demokrat Parti’den Yalova Belediye Başkan Adayı olması Yalova siyasetinde adeta şok etkisi yarattı.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Rıdvan Acar’ın DP Yalova Belediye Başkan adayı olduğunu günler öncesinden "Flaş Gelişme" olarak ilk kez okurlarına duyurmuştu.



 

ÖZSÜMER: HEDEFİMİZ YALOVA ŞEHİR İTTİFAKI'NI OLUŞTURMAK


Demokrat Parti İl Binasında gerçekleşen rozet takma törenin ardından yazılı bir açıklama yapan Özsümer ile Acar, listelerin Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin ardından yoğun destek aldıklarını ifade ettiler.

2009’da yakaladıkları enerjiyle yerel seçimleri kazandıklarını hatırlatan ve bugünde kısa sürede aynı enerjiyi yeniden yakaladıklarına dikkat çeken DP İl Başkanı Ahmet Özsümer, "Yalovalılar’ın taleplerine duyarsız kalamadık. Yalova halkı Ankara’da değil sandıkta ittifak istiyor. Hedefimiz Yalova Şehir İttifakı'nı oluşturmaktı. Kısa sürede bunu sağladık. Herkesi kucaklayan bir Meclis listesi oluşturarak, 31 Mart’ta Yalova halkının oyuna talip olduk. Başkan Adayımız Rıdvan Acar’a da bugün burada DP rozetini takmaktan onur duyuyorum. Yalova'mıza ve partimize hayırlı olsun." dedi.



DP YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RIDVAN ACAR

Başkan adaylığı kamuoyuna açıklandıktan itibaren Yalovalılar’ın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştıklarını belirten DP Yalova Belediye Başkan Adayı Rıdvan Acar ise, "Listelerin teslim edilmesinin ardından telefonlarım hiç susmadı. Herkes arayıp desteğini iletti, tebrik etti. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Yalovalılar’ın desteğiyle biz bu işi başaracağız. Bizim ittifakımız Ankara’da değil, Yalova’da kuruldu. Yalovalılar kurdu. Yalova’yı Yalova’dan yöneteceğiz. Kimseyi ayırt etmeden Yalova’nın her yerine hak ettiği hizmeti getireceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.