ÖZSÜMER'DEN BAĞATAR'A GÖNDERME: SİYASET YAPTIKLARINI SANIYORLAR!
Yalova’da AK Parti ve İYİ Parti İl Başkanları arasındaki Cumhuriyet tartışmasına DP’li İl Başkanı Ahmet Özsümer’de katıldı.

Sosyal medyadan yaptığı yorumda AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a gönderme yapan deneyimli siyasetçi DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer,"Çok yeniler, partili büyükleri de bir kenara çekilmiş, öğrenecekleri kimseleri yok, ne yapsınlar? Siyaseti, Cuma’ları merkez cami’inde, törenlerde cumhuriyet meydanında, seçim zamanları da caddelerde kalabalık gezerek yaptıklarını sanıyorlar." dedi.




Özsümer’in bu ifadelerine AK Parti’li Başkan Bağatar’la polemik yaşayan İYİ Parti’li Başkan Erol Tatar’ın beğeni koyması da dikkat çekti.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/09/ak-parti-yalova-il-baskani-muglim-bagatar-cumhuriyet-hepimize-emanettir/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.