ÖZTABAK: 8 BİN KİŞİYE İSTİHDAM İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ
Gazi Osman Paşa ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde yaşayan gençler ile buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, önümüzde ki 5 yılda kentin istihdam sorununu ortadan kaldıracaklarının sözünü verdi.

SADECE DEVLET HASTANEMİZ 2 BİN İSTİHDAMIN ÖNÜNÜ AÇACAK

Öztabak, “Gençlerimizi gelecek kaygısından uzak tutmak ve düzenli bir iş sağlayarak geçimini sağlamak zorundayız. Gençlerin yanı sıra kentteki yeni istihdam alanları ile çoğu vatandaşımıza yeni iş sahaları açacağız. Bunlardan ilki kısa sürede temelini atacağımız ve iki yılda bitirilecek olan Yalova Devlet Hastanesi. Tam 233 Milyon Liralık yatırım ile 2 bin kişiyi burada istihdam edeceğiz” dedi.

6 BİN İSTİHDAM SAĞLAYACAK OSB’LER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Öztabak, yine çok önemli mesafeler kat ettikleri yenilikçi, yeşil ve teknolojik sanayi bölgeleri için artık geri sayımın başladığına dikkat çekerek, “İl başkanlığı dönemimde başlattığım ve hükümetimizin, bakanlıklarımızın desteği ile yatırım kapsamına alınan sanayi yatırımlarımız için ne mutlu bize artık tüm süreçleri tamamlanmak üzereyiz. Büyük yatırımları Yalova’ya getirmek, alt yapısını oluşturmak kolay olmuyor. Zoru başardık. Kısa süre içerisinde son imzalar atılacak ve önümüzdeki yıldan itibaren 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.” şeklinde konuştu.

SADECE 45 DAKİKA MESAFADE 25 MİLYON İNSAN YAŞIYOR

Kentin turizm sektöründen hak ettiği payı alamadığını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova’nın tüm potansiyeline rağmen 45 dakikalık uzaklıkta İstanbul, Kocaeli ve Bursa’nın 25 milyonluk nüfusundan faydalanamadığını belirtti.



YALOVA'NIN TURİZM DEĞERİNİ ÖNE ÇIKARTACAĞIZ

Hükümetin desteği, hayata geçirecekleri yatırımlar ve ortaya koyacakları turizm vizyonunun yeni bir dönemin habercisi olduğunu belirten Öztabak, “Özellikle hayata geçireceğimiz projelerle Yalova, Türkiye’nin en prestijli, bölgenin yeni çekim merkezi konumuna gelecek.  Yine ulusal ve uluslararası kültür sanat ve fuar organizasyonları ile kalitesi tescillenen ödüllü termal su kaynaklarını, sağlık turizminin en önemli merkezi haline getireceğiz. Turizmden hak ettiğimiz payı aldığımızda esnafımız kazanacak, işletmelerimiz kazanacak. İstihdam sağlanacak ve Yalova’mız büyüyecek. Tüm çalışmalarımız hazır.” dedi.


KARDELEN LİMAN İŞLETMECİLİĞİ


Ortakları arasında Zahid Akman’ın da olduğu Kardelen Liman İşletmeciliği adındaki merkezi Güngören’deki firma, İDO’nun Maltepe’deki döküm sahasında faaliyet göstermeye başladı.

Genel Müdürlüğünü Malik Taşyar’ın yaptığı firmanın Yalova’da da bazı projeleri üstlenmek için hazırlık yaptığı edinilen bilgiler arasında.



(İlandır)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.