Öztabak: 8 Mart sembol tarihtir, kadınlarımız her gün özeldir
Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlenen programda, kadınlar ile buluştu. Öztabak, "Öncelikle Yalova'da yeşili tüketen değil, çoğaltan bir belediye olacağız bunun sözünü veriyorum. Sizler için en öncelikli olan projemiz, Kadın Çocuk Evi ve Kreş projesi. Bu proje ile çocuklu kadınlarımız evlatlarını gönül rahatlığı ile kreşe bırakarak, proje içerisinde yer alacak olan çeşitli el sanatları ve mesleki kurslar sayesinde üretim yapıp satarak, kendi gelirlerini sağlamalarını sağlayacağız." dedi.

"8 Mart Sembol Tarihtir, Kadınlarımız Her Gün Özeldir"

AK Parti İl Kadın Kollarının düzenlediği, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin kadın üye ve yöneticilerinin yer aldığı programa, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte katılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Öztabak, "Kadınlarımız aslında sadece 8 Mart tarihinde değil, her gün bizim için özeldir. Siz olmadan ne bir toplum olabiliriz ne de ileriye gidebiliriz. Tabi maalesef kadına şiddet olaylarının da yaşandığı günümüzde, kentte düzenli olarak seminer ve konferanslar düzenleyerek bilinçlendirme çalışmalarının yapılmasını sağlayacak, kadınlarımızı istihdam ederek kariyer imkanları sunacağız." dedi.

"Kadın Çocuk Evi ve Kreş Projesi"

Eşi Aynur Öztabak ile katıldığı programda, kentte kadınlar için neler yapacağını anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, "Öncelikle Yalova'da yeşili tüketen değil, çoğaltan bir belediye olacağız bunun sözünü veriyorum. Sizler için en öncelikli olan projemiz, Kadın Çocuk Evi ve Kreş projesi. Bu proje ile çocuklu kadınlarımız evlatlarını gönül rahatlığı ile kreşe bırakarak, proje içerisinde yer alacak olan çeşitli el sanatları ve mesleki kurslar sayesinde üretim yapıp satarak, kendi gelirlerini sağlamalarını sağlayacağız. Bunun yanı sıra kente kazandırılacak olan tekstil ve konfeksiyon sanayisi ile önde gelen firmaların üretim üsleri Yalova'ya kayacak. Ortaya çıkacak olan istihdam ve iş gücü ihtiyacına göre de, kadınlarımızı kentin kalkınmasında önemli bir rol üstlendirerek iş sahibi yapacağız." diye konuştu.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/03/04/oztabak-yalovada-5-yil-bosa-gecti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.