ÖZTABAK: AHLAKSIZCA
Dün yaptığı basın toplantısında konuşan AKP Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Revizyongazetesi.com'un özel haberle deşifre edip ulusal basının gündemine getirdiği yemekle ilgili konuştu ve,"Sayıştay denetçisi ile belediye başkan yardımcısı ve bazı birim müdürlerinin yemek yediği fotoğrafların ulusal basında yer alması ortadaki vahim durumu gözler önüne serdi. O denetçinin denetlediği kurumun yetkilileri ile yemek yemesi ne kadar etik dışı ise, denetçiyi yemek masasında etkileme çabası içerisine giren belediye yöneticilerinin tutumu da bir o kadar ahlaksızcadır" dedi.

Öztabak,"Müfettişlerin o pozisyonda olması son derece ahlaksızca bir davranış ama bazı belediye başkanlarının kendi kurumunu inceleme yapan müfettişlerin odasının önünden geçmeyi bile uygun bulmazken bunların içki sofralarında bu kişilerle birlikte olmaları belediyeyi nasıl yönettiklerinin de bir göstergesi oldu ve Yalova'lı da bunu gördü. Bunun bedelini herkes ödeyecek!" dedi.

MÜFETTİŞ AÇIĞA ALINDI!

Basın toplantısında konuşan AKP Yalova Milletvekili Fikri Demirel'de, Belediye yetkilileriyle içki masasında yakalanan müfettişin İçişleri Bakanlığınca açığa alındığını belirtti.



Ne olmuştu?

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, belediyeyi denetlemeye gelen mülkiye müfettişiyle bir restoranda özel yemek yerken görüntülenmiş, ulusal basına da haber olan müfettişle yenen yemeğe Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in yanı sıra belediye imar müdürü Kemal Baş ve Meclis Üyesi Adil Ürekli de katılmıştı.

Yalova gündemini sarsan yemeğe bir de Kaymakam katılmış ve adı henüz basında yer almayan Kaymakam, Yalova Belediyesi'ni denetlemeye gelen müfettişle hayli samimi pozlar vermesiyle dikkat çekmişti!

Yalova Belediyesi'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmaması da dikkat çekiyor.

 



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/12/09/belediyeyi-denetlemeye-gelen-mufettise-raki-masasi-kurdular/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.