ÖZTABAK: HER İŞİ EHLİNE TESLİM EDECEĞİZ
Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, Kirazlı Sanayi Sitesini gezerek emekçi çalışanlar ile buluştu, işlerine yardım ederek önce sandığa çivi çaktı ardından ise demir keserek işçilerin mesaisine yardım etti.

"Sanayi Sitesine Sağlık Merkezini Açıyoruz"
Sanayi sitesinde işletmeleri ziyaret eden Öztabak, iş başında yakaladığı ustadan işi devralacak önce odun kesti, ardından da eline çivi ve çekiç alarak sandık yaptı. Sanayinin geleceği için konuşan Öztabak, “Sanayimiz Yalova'nın gelişmesi adına önde gelen lokomotiflerinden birisi. Hem iç pazara hem de yurtdışıa ihraç konusunda pazar payının artması için bölgeyi modernize ederek daha işlevsel hale getireceğiz. Günler sayan ve önemli bir ihtiyaç olan Sağlık Merkezini de açılışı ile birlikte emekçi kardeşlerimizin iş ve can güvenliğine karşı tıbbi ve müdahale birimleri ile hizmete açılacak.” dedi.

"Sanayi Siteleri İle Yalova'nın Ülke İhracatındaki Payını Arttıracağız"
Öztabak, “Önümüzdeki yıllarda Yalova'da sanayiye olan iş gücü ihtiyacını arttıracağız. Bu da önemli yeni bir iş alanı oluşturacak ve binlerce kişi istihdam edilecek. Yerli otomobil fabrikasının önemli bir bölümünü Yalova'ya kazandırmak için girişimlerimiz sürüyor. Gelişen sanayilerimiz ile hem tekstil hem de bacasız yeşil fabrikalarımız ile Yalova'nın ülke ihracatı oranındaki önemli payı kent olarak birlikte üretecek ve yükseklere taşıyacağız. Tabi bunu da belediye yönetimimizde her makamı, her görevi, her işi ehline vererek sağlayacağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.