Öztabak: Yalova'da 5 yıl boşa geçti
Cumhur İttifakı ortak adayı olan AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, CHP’li Yalova Belediyesi’ni eleştirerek, "5 yıl adeta boşa geçti" dedi.

Projeleri 5 Yıl Boyunca Sadece Lafta Kaldı

Yalova'nın son 5 yılını değerlendiren Öztabak, "Özellikle son 5 yılda mevcut belediye yönetimi tarafından 2014 yılında tanıtılan projelerden hiçbirinin yapılamadığını bugün kentin dört bir köşesinde görüyoruz. 5 yıl adeta boşa geçti. Yalovamız bu süre içerisinde ne yazık ki o projeleri yapsın diye yetki verdiği yönetimden arzu ettiği hizmeti alamamış oldu. 2004-2009 yılları arasındaki AK Parti Belediyeciliğinin faaliyetlerini anlatayım. Terminal, TOKİ Konutları, Doğalgaz Altyapısı, Arıtma Tesisi, Ana arter caddelerin çamurdan kurtarılıp asfalt ile buluşturulması ve daha birçok önemli yatırım AK Parti döneminde yapıldı. Karşılaştırma yapın göreceksiniz Yalova'nın kayıp giden yıllarını." dedi.

Yürüyen Köşk Şehir Parkı Projesi

Belediye’de her türlü ihaleyi, her türlü harcamayı dürüst ve şeffaflık ilkesine uygun şekilde yöneteceklerini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, sahil bandının çehresini değiştirecek yeni yaşam alanı projesinden de bahsederek, "Yürüyen Köşk Şehir Parkı projemiz tam 1 milyon metrekare yeşil alanı ile kentin yaşam kalitesinin artırılmasında önemli bir adım olacak. Araştırma sahilimizde yapılacak olan bu güzel proje, Bakanlık, Araştırma Enstitüsü ve Yalova Belediyesinin ortak eseri olacaktır. Burada yürüyüş alanları, bisiklet yolları, göz hakkı bahçeleri, yeni halk plajları, kapalı ve yarı açık kafeler ile basket ve tenis alanları ile tam bir yaşam alanı oluşturacağız." diye konuştu.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.