PRATİSYEN DOKTOR BAŞHEKİM OLDU
Çınarcık Devlet Hastanesi’nin Başhekimi tartışılan bir atamayla değişti. Yalova Devlet Hastanesi’nde Pratisyen hekim olarak görev yapan Camal Yalçın, Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi yapıldı. Başhekim olarak atanan Pratisyen Hekim Camal Yalçın’ın Yardımcılığına ise uzman doktor Murat Çokay  görevlendirildi. Elif Korkmaz’da Sağlık İşleri Müdürü olarak Çınarcık Devlet Hastanesi’nde görev yapmaya başladı.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Pratisyen Hekim Camal Yalçın, Çınarcık Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanınca durumu araştırdım. Bu atamanın siyasi bir atama olduğu konuşulmakta. Buna sebep olarak Camal Yalçın’ın Yalova Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı olan ve 31 Mart  yerel seçimlerinde Ak Parti’den Yalova Belediye Meclis Üyesi seçilen Melahat Yalçın’ın akrabası olması gösteriliyor.

Melahat Yalçın, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanıyken,"CHP'ye verilen her oy, Mehmetçiğe sıkılan kurşun gibidir" diyerek bir skandala imza atmış ve tepki toplamıştı.

Melahat Yalçın'ın yakın akrabası olan Pratisyen Hekim Camal Yalçın'ın Çınarcık Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanması her ne kadar siyasi bir atama olarak tartışılsa da, Ak Parti iktidarında liyakat tartışmalarının hep yaşandığına ve ne yazık ki bu tarz atamalara artık şaşırılmadığının da altını çizmek isterim.

Yine Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan Murat Çokay ise Yalova Devlet Hastanesi acil bölümünde acil uzmanı olarak görev yapıyordu. Murat Çokay, Çınarcık Devlet Hastanesi  ilk açıldığı dönemde kısa süre Başhekimlik de yapmıştı. Murat Çokay daha önce Başhekimlik yaptığı Çınarcık Devlet Hastanesine bu sefer Başhekim yardımcısı olarak dönmüş oldu.

Çınarcık Devlet Hastanesi'nin yeni yönetimine başarılar diliyor, inşallah güzel işlere imza atarlar diye temenni ediyorum ve hastaneyi bundan sonra daha dikkatli bir şekilde izlemeye başlayacağımızın da altını çiziyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.