Rus Tur Acentelerine Termal'in Zenginlikleri Tanıtıldı
Türkiye’ye en fazla turist gönderen Rusya’nın alternatif turizm destinasyonu arayışına Yalova çözüm oldu. Rusya’nın en büyük tur operatörü NTK Intourist ve 45 büyük Rus seyahat acentesine Yalova Termal tanıtıldı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve YTSO Turizm Komisyonu Üyesi Hakan Gencer, "Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’müzün yürüttüğü, 'Yalova Turizm Ürünlerinin Oluşturulması ve Tanıtılması' projesi kapsamında İstantour ve Global Branding London firmaları aracılığı ile gerçekleştirilen Rus acente infosu Termal ilçesinde gerçekleştirdik" dedi.



Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar ile Yalova İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hayrettin Ebrem’in de yer aldığı heyette, Rus seyahat acentesi yetkilileri termal kaplıcalarını gezerek yetkililerden bilgiler aldılar.

Gezinin ardından Rus acenteler adına açıklama yapan NTK Intourist’in İstanbul Official Partneri Kadir Baydur, "Ruslar için Termal ve SPA çok önemli. Tatile çıkabilen her Rus yılda bir defa muhakkak Termal Kaplıcalara gider. Ruslar genelde Rusya içindeki kaplıcaları tercih eder. Fakat turizm danışmanı Dr. Metin Çelik bizlere Yalova’nın tur programlarını getirdi. Ve gördük ki, burada kaplıcanın haricinde Rusların dikkatini çekecek daha birçok güzel turizm aktivitesi var. Bizler de Yalova’nın tur programlarını Rus pazarına satmaya karar verdik. Bugün de Rusya’da Türkiye’yi satan en etkin acentelerden 45 tanesini Yalova’ya getirdik." dedi.



Önümüzdeki aylarda İstanbul’a gelen Rus turistlere yönelik günübirlik ve iki günlük tur satışlarına da başlayacaklarını ifade eden Baydur,"Yalova’nın yeni ürünlerini bize tanıtan Termal Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür ederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.