SALMAN, AKP'Lİ BAŞKANI YERDEN YERE VURDU!
Geçtiğimiz hafta Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği'ne (YASKİ) olan borcunu ödemediği için "Vefa Salman beni kandırdı" diyen Birlik Başkanı Ahmet Özsümer'e düzenlediği basın toplantısında cevap veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Özsümer için,"Partisinin de hatası var. Herşeyi yapılan şımarık bir çocuk edasıyla davranıyor" dedi.

Yaski Başkanı Ak Parti'li Ahmet Özsümer'e yüklenen Başkan Vefa Salman,"Yaski'nin birlik başkanı çıkıyor bağırıyor çağırıyor ya! Doğruları söylemiyor ya! Halit Bey (Başkan yrd.) geçen hafta kendisine gereken cevabı verdi. Yaski'nin % 77 ortağıyız biz. Kimse havanda su dövmesin. Birlik tüzüğü yapılırken yanlış yapılmış. Belediye Başkanı doğal başkanı olması lazım, ben doğal yönetim kurulu üyesiyim, azınlıkta mecliste olduğumuz için o arkadaşımız seçildi. Partisinin de hatası var. Her şeyi yapılan şımarık bir çocuk edasıyla davranıyor. Seçimden sonra bir dönem yüzüme bakamadı, şimdi yine aynı moda gelmiş, absürt yaklaşımlar içerisinde yani kendisine sadece şunu söylüyorum. Ona söyleyecek bir şey yok Halit Bey zaten cevabını verdi. Aldığı para belli, arsası belli, borcu belli, parayı nereye harcadığı belli" dedi.

ÖĞLENDE YATAKTAN ÇIKIP...

Eleştiri dozunu arttıran Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yaski Başkanı Ahmet Özsümer'i adeta yerden yere vurdu ve şöyle devam etti:

"Birlik Başkanı olup da öğlende yataktan çıkıp öğlende birliğe gidip birlik yönetmek olmaz. YASKİ'yi adam gibi yönetecek. İşine geldi mi saldıracak, işine gelmedi mi kenara çekilecek öyle bir şey yok. Lami cimi yok. Yaski'yi adam gibi yönetsin."

 



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/12/08/ozsumer-vefa-salman-beni-kandirdi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.