Salman: Başkaları söz verir Vefa Salman yapar
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf üyeleriyle yemekte buluştu. Yalova Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu ve pazarcı esnafının katıldığı programda konuşan Başkan Salman, pazarcı esnafına müjde verdi.

Pazarcılar Odası Başkanı Kalyoncu’dan Salman’a Çiçekli Teşekkür

Programda ilk konuşmayı yapan Yalova Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu; "Göreve geldiği günden beri esnafımıza pazarımıza yaptığı katkılardan dolayı Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a esnafımız adına teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde belediye başkanımıza başarılar diliyorum" diyerek Başkan Salman’a çiçek takdim etti.

Salman, “Pazarcılığı İyi Bilen Bir Kardeşinizim”

Kalyoncu’nun ardından konuşan Başkan Vefa Salman; "Değerli pazarcı esnafımız hepiniz hoş geldiniz, hepinizin ayaklarına sağlık. Dedemin pazarda kasap dükkanı vardı. Pazara o günlerden beri gelip gitmeye başladım. Parmağıma ipten kıvırcık taktık, çuvaldızla delip kıvırcık da sattım. Okulda okurken de pazarda kasaplık yaptım. Pazarcılığı iyi bilen bir arkadaşınızım, bir kardeşinizim. Ne zorluk içerisinde o karda kışta soğukta pazarcılık yapıldığını iyi biliyorum. Ülkemizin geldiği noktada sıkıntı daha da arttı. Pazarcının işi daha da zorlaştı. Geçenlerde bazı illerde patates, soğandan oluşan bir sorun oluştu. Tanzim satış noktaları açıldı birçok ilde. Orhan Başkan da biliyor. Ben pazarcı esnafıma güveniyorum. Asla ve asla hak ettiğinden fazlasından mal satmaz, Yalovalı hemşehrisini mağdur etmez. Ben kesinlikle tanzim satış noktası açmam ve açmayacağım" dedi.

“Pazar Esnafımıza Ne Söz Verdiysem Yaptım”

"Göreve gelmeden de belediye başkanı olduktan sonra da pazarcı esnafımıza ne söz verdiysem yerine getirdim" diyerek sözlerine devam eden Başkan Salman, "Başkaları söz verir Vefa Salman yapar. Bunu bilmenizi istiyorum. Siyasette çok klasik bir söz vardır. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diye. Bizlerde ‘Birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz’ diye yola 5 yıl önce çıktık. Pazaryeri bunun en güzel işaretlerinden en güzel kanıtlarından bir tanesi oldu. Ben o anlamda çok mutluyum. Elimden geldiğince pazar yerini alışveriş merkezi haline getirmeye çalıştım" dedi.

Başkan Salman’dan Pazarcı Esnafına Müjde

Konuşmasının sonlarına doğru pazarcı esnafına müjde veren Başkan Salman, "Elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Pazartesi gününden itibaren sizlerin pazar yerinde gönül rahatlığıyla hizmet etmeyi sürdürmeniz için 5 yıllık ilave sözleşme hakkını sizlere veriyoruz. Sözleşmelerinizi uzatarak, her seçim döneminde anti propagandaya maruz bırakılan ve sizleri tedirgin eden bu sorunu da böylelikle ortadan kaldırmış oluyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.