SALMAN: BELEDİYE BİNASININ OLDUĞU YERİ KENT PARKI YAPACAĞIM
Yalova Belediye Meclisi Aralık Ayı 2. Toplantısında konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye binasının araplara satıldığı söylentilerine değindi ve "Komik, yanlış, yunluş, fısıltı gazetesinde şeyler duyuyorum bana da ulaşıyor. Belediye binasını araplara sattığıma dair benim... belediye meclis kararı olmadan nasıl satacağım onu da merak ediyorum" dedi.

Karot testlerinde kötü sonuçlar çıkan Belediye binası için Salman, binanın yeniden inşa edilmesinin 30 milyon gibi ciddi bir maliyeti olacağına dikkat çekerek,"Bundan sonraki aşamada bir seri daha karot alınacak ve binanın güçlendirilip güçlendirilmeyeceğine karar verilecek. Şunu da söyleyeyim o fısıltı gazetesine buradan kapak olsun. Bina güçlendirilmez durumda ise burayı Kent Parkı yapacağım. Bunun da buradan bugün sözünü veriyorum" dedi.

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Öte yandan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar yaptığı açıklamada,"İyi Parti Yalova teşkilatı olarak Yalova belediyesinin Meclis toplantısını takip ettik. Karot sonuçları ile ilgili bilgi verildi. Bilgi veren hoca karot sonuçları kötü ama bu sonuçlarla tek başına yıkım veya güçlendirme kararı verilemez performans analizi yapıp ona göre karar vermeliyiz dedi. Vefa başkanda bizim dillendirdiğimiz hizmet binasının yıkılıp Araplara satılacağı ile ilgili haberlerin yanlış olduğunu burası yıkılırsa yeşil alan yapılıp halkın hizmetine sunulacağını Meclis kürsüsünden dile getirdi. Bizim duymak istediğimizde buydu. İyiler olarak Yalova halkının yararına olmayan hiç bir konuya müsaade etmeyeceğiz." dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/03/ak-partiden-yalova-belediyesi-binasinin-tasinmasi-konusunda-aciklama/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.