Subaşı'nda yol çalışmaları başladı

Subaşı Belediyesi, beldedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Beldede Merkez Mahallesi´nde parke taş çalışmaları başladı. Subaşı'nda Merkez Mahallesi 12. Sokak´ta parke ve bordür taşı çalışmaları başladı.

İlk olarak söküm işlemleri yapılan sokağa toplam 2500 metrekare parke ve bordür taşı döşenecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, imkanlar ölçüsünde yenilenmesi gereken cadde ve sokaklarda yol çalışması yapacaklarını ifade ederek, "12. Sokak´taki yolumuz zamanla deforme olmuş ve bozulmuş durumdaydı. Hemen çalışmalara başladık ve kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Başkan Turan Canbay, bunun yanında mezarlık yolunda da 1400 metrekarelik parke taşı döşeme çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.

KEMERKÖPRÜ’DE YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMASI

Subaşı´ndaki bir diğer çalışma ise Kemerköprü Caddesi´nde devam ediyor. Bölgede uzun süredir altyapı eksikliği nedeniyle su birikintileri oluştuğunu ve sıkıntılar yaşandığını belirten Başkan Turan Canbay, yağmur suyu kanalı döşenmesi için çalışmalara başladıklarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.