Toplu istifa haberleri üzerine CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel açıklama yaptı!

Bugün CHP'nin Yalova teşkilatında bulunan 350 kişinin istifa ettiği bir grup partili tarafından yapılan basın açıklamasıyla duyuruldu. Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketi atkılarıyla gelip dilekçelerini CHP Yalova İl Başkanlığı’na teslim eden grup basın açıklaması yaptı.

HAKAN KORKMAZ 2 GÜN ÖNCE DUYURMUŞTU

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz iki gün önce "Yalova'da 100 kişi pazartesi CHP'den istifa edecek çok özel kulis bilgisine ulaştım ve ilk kez duyuruyorum." demişti.

MEHMET GÜREL, "YANDAŞ BASININ İDDİALARI" DEDİ

Toplu istifa haberlerinin basına yansıması üzerine bir basın açıklaması yapan CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel,"Bugün basında yer alan ‘CHP'den 350 kişi istifa etti’ başlıklı haberler üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Çok yakında iktidar olacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova İl Başkanlığı'na istifa için şahsen 19 kişi başvuru yapmıştır. E- Devlet üzerinden yapıldığı söylenen istifalarla ilgili bilgimiz zaten olmamaktadır. Ancak CHP Yalova İl Örgütü eskisinden daha güçlü, daha birliktelik içinde çalışmalarını iktidar yolunda sürdürmektedir. Yandaş basının iddiaları gerçeği yine yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygılarımla sunarım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet GürelCHP 350 Istifa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.