Uedaş’tan Yalova’ya 10 milyon liralık yatırım

Yalova’daki enerji yatırım çalışmaları sürüyor. Pandemi sürecinde yatırımlarına ara vermeyen UEDAŞ, 2020 yılı sonunda Yalova’da toplam 10 milyon liralık yatırımın hayata geçirileceğini duyurdu.

Günden güne büyüyen Yalova’da enerji çalışmaları sürüyor. Şehirde gözlemlenen nüfus artışı ile birlikte daha da önem kazanan enerji sürekliliği, UEDAŞ’ın altyapı çalışmaları ile güç kazanıyor.

Yalova’nın yeni gelişen bölgelerinden Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde yapımı tamamlanan toplu konutların enerji ihtiyacını karşılamak üzere trafo tesisi ve güzergah boyunca yer altı aydınlatma çalışmaları tamamlanırken muhtelif bölgelerde belirlenen 26 noktada ise lokal aydınlatma çalışmaları için aksiyon alındı.

Yalova’nın merkez dışındaki en büyük ilçesi olan, yaz aylarında 300 binin üzerinde nüfusa ev sahipliği yapan Çınarcık’ta ise sezonun bitmesiyle birlikte enerji hatlarının yer altına alınması ve aydınlatma şebekesi ile ilgili çalışmalara başlanacağı duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.