Vahap Küçük ziyareti Yalova Ticaret Odası'nı karıştırdı!

Avrasya OSB’yi kendi sektöründe yer satamadığı için Karma OSB’ye çevirmek isteyen ve bu amaçla Yalova Ticaret ve Sanayi (YTSO) Odası’na oğluyla beraber bir ziyaret gerçekleştiren Vahap Küçük’ün bu ziyareti Yalova Ticaret Odası’nı karıştırdı!

Karma OSB’ye karşı yayın politikasıyla gelişmeleri dikkatle takip edip Yalova halkına duyuran Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın Vahap Küçük’ün YTSO ziyaretini ve görüşmeye kimlerin katıldığını deşifre etmesi YTSO Meclis Üyelerinin tepkisine sebep oldu!

YTSO Meclis Üyesi Murat Güzel, Korkmaz’ın YTSO’DAKİ VAHAP KÜÇÜK'LÜ KARMA OSB TOPLANTISI başlıklı bugünkü yazısının altına yazdığı yorumda,”Hakan bey teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki bu ziyaret YTSO Meclis salonunda, tüm Meclis Üyelerinin önünde gerçekleşseydi. YTSO Meclis Üyesi olarak bizde sizin yazdıklarınızdan gelişmeleri takip edebiliyoruz!” dedi.

YTSO Meclis Üyesi Murat Güzel,”Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın aynı zaman da YTSO Meclis Başkanlığı görevini ısrarla sürdürmesini bir çok nedenle eleştirdim, etik ve doğru bulmadığımı çok yazdım. Sizin bu paylaşımınız da bir kez daha beni doğruluyor. YTSO bağımsız hareket edemiyor. Bu görüşmenin bu kadroyla değil tüm YTSO meclis üyeleriyle gerçekleşmesi gerekirdi. Doğrusu bu olurdu. Şeffaf yönetim böyle olmaz, yanlış buluyorum. Samimi görmüyorum. Biz Meclis üyeleri odada ki gelişmeleri Basından öğreniyoruz!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.