VALİ, SONUNDA RANDEVU VERDİ!
ÖZEL HABER/ Yalova'da Bağımsız meclis üyesi Ahmet Yavuz'un, Yeşil Körfez Su Birliğinden denetim raporlarını talep etmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen bu talebe cevap verilmemesi kafaları karıştırıyor.

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'un, Ak Partinin yönettiği birliğin denetim raporlarını talep etmesi karşısında adeta suspus olan yöneticilerin bu tavrı tepki çekiyor.

Yeşil Körfez Su Birliğinin denetim raporlarında tespit edilen bazı olumsuzlukların yer aldığı, bu yüzden raporların gizlendiği iddiaları var.

YAVUZ, TEPKİLİ!

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'a, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ında aylardır randevu vermediği ortaya çıktı.

"Yeşil Körfez Su Birliği Denetim Raporu diyorum neden verilmiyor diyorum neden Sn.Yalova Valisi konu ile alakalı bana randevu vermiyor diyorum ve evet neden Yalova Milletvekili yani hepimizin vekili bana "sen partili değilsin o yüzden sana raporu vermiyorlardır" dedi diyorum. Çember daralıyor bu çok net benden söylemesi." diye tepkisini dile getiren Ahmet Yavuz'un konuyla ilgili dikkat çeken paylaşımları var.







VALİ, SONUNDA RANDEVU VERDİ!

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın aylardır randevu vermemesi üzerine dilekçeyle başvuran ve şansını bir kez daha deneyen Ahmet Yavuz,"Mülkiye amirim ile görüşmek için dilekçe kullanmak her ne kadar beni üzsede bana başka bir şans bırakılmadı. Neyse puzzle tamamlanmış olacak en azından." dedi.

Ardından yaptığı paylaşımda Ahmet Yavuz, bugün Yalova Valisiyle görüşeceğini duyurdu.

Ahmet Yavuz, "Sonunda 5 aylık ısrarlarım sonuç verdi. Yarın saat 11:15'de Valilikteyim. Bitti mi hayır. Sonra mı, sonrası Külliye" diyerek adeta işin peşini bırakmayacağının sinyalini verdi.

AK PARTİLİLER SUSPUS!

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;



Yalova Belediyesi'nde CHP'den ihraç edilip bağımsız kalan meclis üyesi Ahmet Yavuz adeta Yalova'da Ak Partiyi tek başına dize getiriyor.

Kimse çıkıp Ahmet Yavuz'a tek bir cevap bile veremiyor.

Ak Partili Vekil Fikri Demirel, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yeşil Körfez Su Birlik Başkanı ve Meclis Üyesi Ömer Nergiz adeta suspuslar.

Hiç sesleri çıkmıyor.

Neden?

Çünkü bir bağımsız meclis üyesi çıkıyor ve bir birliğin denetim raporlarını talep ediyor.

Değerli okurlar, lafı fazla uzatmaya gerek yok.

Ahmet Yavuz'un talebine yanıt verilmiyor çünkü yanıt verilirse her şey ortaya çıkacak!

Nedir o?

İddiaya göre; Yeşil Körfez Su Birliğinin denetim raporlarında, tespit edilen bazı olumsuzluklar yer aldı. Fakat bu raporla ilgili bir işlem yapılmıyor ve sümen altı ediliyor.

İşte Ahmet Yavuz'da bu yüzden Valiyle görüşmek istiyor ama Meclis Üyesinin ne soracağını tahmin eden Vali, aylardır randevu talebine cevap vermiyor.

Düşünsenize, halkın meclis üyesi Valiyle görüşemiyor!

Nihayet Sayın Vali dayanamıyor ve aylar sonra randevu veriyor çünkü Ahmet Yavuz sosyal medya üzerinden konuyla ilgili sürekli paylaşım yapıyor.

Evet, Yalova'da Ak Partinin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliğiyle ilgili ciddi iddialar var!

Bugün ülke yeni sistemle Cumhurbaşkanının denetlenip denetlenememesini tartışıyor.

Tabi ben bunlara sadece gülüyorum!

Sebebi ortada değil mi?

Ya daha küçücük İl'de bir birliği kimse denetleyemiyor, raporlar gizleniyor, talep ediliyor verilmiyor ama ülkede tartışılan konulara bak!

Burada Ak Partili Vekil sorumlu davranacak, İl Başkanı ve Birlik Başkanını yanına alıp bir basın toplantısı düzenleyip iddialara cevap verecek.

"Hayır bu iddialar yalandır. İşte bu da denetim raporlarıdır" diyecek ve her şey ortaya çıkacak.

Yok bunu yapamıyorsanız o zaman çıkan şaibe ve eleştirilere de kızmayacak daha da önemlisi gereğini yapacaksınız...

Hodri Meydan!



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.