VALİNİN KARARI UYGULANMIYOR! firma sahibi belediyeyi suçladı...
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yapımı acemi ellerde çevre felaketine dönen yaklaşık 30 bin m2 alanın doldurulması planlanan Sahil Dolgu Projesinde eski yüklenici firma Düzce Denizciliğin sahibi Alpay Türkoğlu, Revizyongazetesi.com’a konuştu ve belediyeyi suçladı.

Yapımına 3 sene 2 ay önce başlanılan ve adeta yılan hikayesine dönen sahil dolgu projesiyle ilgili Alpay Türkoğlu,”Belediye firmamızın  işi üstlendiği dönemde yapamadığı omurgalı duruşu, Kayra Port firmasına verdiği desteğin onda birini bize vermiş olsaydı, Çınarcık halkı şuan dolgu alanının üzerinde yürüyor olacaktı.” dedi.

KENDİ MENFAATLERİ İÇİN...

Alpay Türkoğlu, “Çınarcık belediyesinin fiyaskoya dönüşen sahil dolgu projesinin bu hale gelmesinde ki baş müsebbiblerden biridir belediye ve personeli! Kayraport dışında başka bir firma ile anlaşın  gereken desteği bedelsiz verelim dediğimiz halde kendi menfaatleri ön plana çıktığı için kapıldılar bir sele ve boğulmak üzereler.” dedi.

1 MİLYON TAZMİNAT

Türkoğlu,”Firmamızdan tahsil ettiklerini söyledikleri ve sık sık her platformda dile getirdikleri bir milyonluk tazminattanda bi haber durumdayız. Biz projenin bitmemiş olması utancını yaşarken kendileri neyin savunusundalar, insanları kandırarak nereye varmak istiyorlar merak ediyorum.

Hiçbir imza yetkilisi bulunmayan iki ortağınıda dolandırmış bir firma ve şıracı bozacı ekürileri ile nereye varmak niyetindeler anlamış değilim. Balon patladı bilesiniz istedim.” dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=H94XvUF6xnQ[/embed]

 

VALİNİN KARARI RAFA KALKTI UYGULANMIYOR!

İstanbul’un inşaat pisliği dolgu projesi bahanesiyle 2015 yılının başından beri Çınarcık sahillerine dökülüyor! Daha önceki Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun “Dolgu alanına kesinlikle standarta uygun blok taş dışında herhangi bir  inşaat artığı, moloz, toprak ve benzeri malzeme dökülmeyecek, projede çalışmalar büyük kaya bloklarıyla yapılacak” kararı ise Valinin değişmesiyle beraber rafa kalktı ve uygulanmıyor!





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.