VEFA SALMAN'DAN AK PARTİ'YE TEPKİ!
Yalova Belediye Meclisinin bugün yapılan Kasım ayı 1. Oturumunda gündemin 11. Maddesinde Trafikte Elektronik Takip Sistemi kurulmasıyla ilgili teklif görüşüldü.

İlgili Komisyon raporunun okunmasının ardından teklifin komisyondan oy birliğiyle geçmesine rağmen meclis oylamasında AK Parti’li meclis üyelerinin red oyu kullanmasına tepki gösteren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,"Anlamakta zorluk çekiyorum. 29 Ekim’de AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar bana geldi, bu karara olumlu baktığını söyledi. Geçen Esnaf Odaları Birliği kararında da oldu, sonra yanlış hesap Bağdat’tan döndü. Bu konuda öyle. İleri ki günlerde tekrar tekrar söylüyorum; yanlış hesap Bağdat’tan döner çünkü bu siyaset üstü bir olay. Şehirin işleyişi bakımından, trafiğin doğru sevk ve idare edilmesi bakımından, ulaşımın Yalova’da... zaten şuan da çok büyük bir sorun yok, görüyorum bu gerçek ama bunun yapılması lazım." dedi.



Bugün yapılan Yalova Belediye Meclisi Kasım Ayı 1. Oturumunu, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, (ortada) CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat'la beraber takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.