Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk: Yalova'mız emin ellerde
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kervan ve 24. Sokakta devam edilen bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Tutuk, hem mesaideki çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledi hem de süreçle alakalı bilgiler aldı.

“Daha Güzel Çalışmaları Sizler İçin Hayata Geçireceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk çalışmalar hakkında şunları dile getirdi;

"İhtiyaç duyulan yerlerde bakım-onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü saha ekiplerini Müdürümüz Serkan Cebeci ile birlikte ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Kervan ve 24.sokakta parke yol çalışmalarını inceleyerek, mesaide olan personellerimize kolaylıklar diledik. 450 metre uzunluğunda olacak yeni yollarımızın Adnan Menderes Mahalle halkına hayırlı olmasını diliyorum. Yalova’mız emin ellerde daha güzel çalışmaları sizler için hayata geçirmeye devam edeceğiz."







http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/08/yalova-belediye-baskan-vekili-mustafa-tutuk-bu-zor-gunleri-hep-birlikte-asacagiz/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.