Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'tan mesaj

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Tutuk mesajında;

"Değerli Yalovalılar, kıymetli hemşehrilerim...

Kandiller; 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlamasını müjdeler. Gönüllerimizi aydınlatır, içimizi huzur kaplar, zihinlerimizi berraklaştırır. Doğruluğun, adaletin, erdemin, dürüstlüğün ve barış içinde yaşamanın ne denli önemli olduğunu hissettirir. Kandiller, bizlerde oluşan manevi duyguların en yoğun yaşandığı anlardır. Bu gece hep birlikte Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Mübarek Berat Kandilinizi kutluyor, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın müjdeleyicisi olan Berat Kandili’nde, hastalıkların olmadığı, kardeşliğin, barışın, huzurun ve beraberliğimizin artarak güçlenmesini temenni ediyor, Ramazan Ayı’na hep birlikte ulaşmayı Yüce Rabbimizden diliyorum" dedi.

BERAT KANDİLİ NE ZAMAN?

Berat Kandili Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece idrak edilir. Miladi takvime göre bu sene Berat Kandili 7 Nisan Salı günü idrak edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.