Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'dan önemli duyuru!
Yalova Belediyesi'ne gelen müfettişlerin yapmış oldukları ve devam eden incelemeler sonucunda Gazipaşa Caddesindeki İmar Kanuna aykırı yapılan çıkmalardan dolayı İçişleri Bakanlığı tarafından AK Parti'li encümen üyelerinin de içinde bulunduğu dönemin sorumlularına soruşturma izni verildi.

Konuyla ilgili Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman şöyle konuştu:

"Gazipaşa Caddesindeki İmar Kanuna aykırı yapılan çıkmalardan dolayı yasal süreç başlatılmıştı. Aynı konuyla ilgili bugün itibariyle görevlendirilen müfettiş incelemesi devam etmektedir. İçişleri Bakanlığı ilgililer hakkında soruşturma izni verdiğinden konuyla ilgili olarak Başkan Yardımcılarım, Birim Müdürleri ve çalışma arkadaşlarımla acil bir toplantı gerçekleştirdik. Daha önce alınan ve işletmecilere tebliğ edilen kararın uygulanması için gerekli talimatları verdim. Konunun aciliyeti nedeniyle 04-08-2019 Pazar günü akşamına kadar İmar Kanuna aykırılıkların ve çıkmaların yasal sınırına getirilmemesi durumunda belediyemiz tarafından 05-08-2019 Pazartesi sabahı daha önce alınan yıkım kararı uygulanacaktır. Esnafımızın mağdur olmaması için gerekli hassasiyeti göstereceğini biliyorum. İşletmecilerimize ve kamuoyuna duyurulur."





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.