Yalova Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağanüstü Toplantısı Yapıldı

Yalova Belediye Meclisi, Nisan ayı olağanüstü toplantısı Mustafa Tutuk başkanlığında yapıldı.


Koronavirüs tedbirleri kapsamında basına kapalı yapılan ve Youtube üzerinden canlı yayınlanan Toplantıda; YABELTAŞ ve Yalova Belediyesi Personel Anonim Şirketi'nin Genel kurulunda Belediye Hisselerinin temsili için belediye başkanına yetki verildi. Ayrıca diğer kuruluşlarla yapılacak çalışmalarla ilgili de Belediye Başkanına yetki verilmesi kararı alındı.

Toplantıda belediyeye daha önceden alınan 12 adet temizlik aracı için 6 milyon 100 bin TL. anapara tutarında, kamu ve özel bankalardan kredi kullanılması ve bu amaçla İller Bankası'ndan teminat mektubu alınması için... yine koronavirüs salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin azaltılması adına belediyenin izin veya ruhsat almak ya da hat kiralamak suretiyle çalışan gerçek ve tüzel kişilere 3 ay süre ile sınırlı olmak kaydı ile gelir desteği sağlanabilmesi ve belirlenen döneme tekabül eden ruhsat, izin, hat kirası borçlarını faizsiz olarak 3 ay ertelenmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verildi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/19/hakan-korkmaz-yazdi-yalova-siyasetini-hayli-sicak-gunler-bekliyor/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.