Yalova Belediyesi kurban pazarına servis kaldırıyor... işte güzergahlar

Bu yıl Kurtköy’de kurulan Kurban Pazarına Yalova Belediyesi tarafından servis konuldu.


Kurban Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde kurbanlık almak isteyen vatandaşların, Kurban Pazarına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşması için günde 3 sefer olmak kaydıyla sefer yapılacak. Seferler Yalova’dan sabah 09:00, 12:00 ve 15:00 saatlerinde olurken, Kurban Pazarından ise 10:30, 13:30 ile 16:30 saatlerinde olacak.

İsmetpaşa Mahallesi Girne Caddesi başından başlayacak olan her 3 sefer takiben Kemerköprü Caddesi, Dörtyol, Cengiz Koçal Caddesi (Yalı), 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Fatih, Stadyum, Rahmi Üstel, Beyazıt, Ali Şener, Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nden Termal yolundan Kurtköy’e ulaşacak.

Dönüşte Güzergâh Değişiyor

Kurtköy’den başlayacak olan her 3 seferde ise Termal yolunu takiben Şehit Ömer Faydalı, Şehit Yaşar Kuş, Rahmi Üstel ve tekrardan Şehit Ömer Faydalı Caddesine bağlanarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na gelinecek. Ardından Cengiz Koçal Caddesi, Dörtyol ve Girne Caddesi ile noktalanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.