Yalova'da eski çöplük alanıyla ilgili flaş gelişme!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın ısrarla gündemde tuttuğu eski çöplük alanıyla ilgili Yakup Bilgin Koçal ve Ahmet Özsümer’in iddialarıyla ilgili Yalova Belediyesi düğmeye bastı!

Yalova Belediyesi’nin eski çöplük alanıyla ilgili AFAD’la yazıştığı ve bilgi istediği Belediye yetkilileri tarafından Korkmaz’a iletildi.

NE OLMUŞTU?

Yalova Belediyesi’nin yaklaşık 11 milyon tazminat ödemeye mahkum olduğu eski çöplük alanıyla ilgili Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal,”Binlik imar planlarında plan notu olarak şart koşulan 50 yıllık çöpün kaldırılıp kaldırılmadığı kontrol edilmelidir.” demiş, Yalova Belediye Başkan Yardımcılığı görevi de yapan DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer ise,"2014 seçimleri öncesi Afet İşlerinden çöplük alanının %60’ının imara kapatılması ile ilgili gelen bir yazı belediyede kayboldu mu?" diye sormuştu!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’da,“Yalova Belediyesi bu önemli iddialarla ilgili harekete geçip AFAD’la ve ilgili kurumlarla yazıştı mı? Eğer bu yazışmalar yapılmadıysa, Yalova Belediye yetkilileri neyi beklemektedir?” diye sormuş ve konuyu gündemde tutmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.