Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol: Yalova Anadolu Lisesi Öğrencilerinindir

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol yaptığı açıklamada,”İlimizin eğitim tarihinde önemli bir yeri olan Yalova Anadolu Lisemizin dün olduğu gibi bugün de Yalova Anadolu Lisesi öğrencilerinindir. Yalova eğitiminin gelişimine katkısı devam edecektir. Bugün kamuoyunda Yalova Anadolu Lisesinin taşınacağına dair gerçeği yansıtmayan paylaşımlar yapılmaktadır.” dedi.

Abdülaziz Yeniyol,”Köklü bir tarihe sahip Yalova Anadolu Lisesinin öğrencilerinin okullarından ayrılması ve ayrı bir okula taşınması söz konusu değildir. Bu haberler kesinlikle gerçekten uzak olmakla birlikte okulun gerçek sahibi olan öğrencilerimizi de üzmektedir.” dedi.

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol,”Eğitim öğretim bir bütündür ve tüm bileşenleriyle birlikte sürdürülür. Bu bağlamda da Yalova Lisesinde eğitim öğretim hayatına başlayan öğrencilerimiz eğitim öğretim sürecine okullarında devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.