Yalova İş Dünyasından Elazığ ve Malatya'ya Destek
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından hazırlanan bir tır yardım malzemesi, deprem bölgesi Elazığ’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Özkan Şenel, yaptığı açıklamada;"Elazığ ve Malatya’da ciddi bir şekilde hissedilen, vatandaşlarımızın can ve mal kaybına neden olan deprem felaketi Ulusça hepimizi üzüntüye boğdu. Elazığ ve Malatya’da yaşayan kardeşlerimizi en iyi anlayanlardan birisiyiz, 17 Ağustos 1999 deprem felaketinde çok büyük kayıplar verdik, bu anlamada şimdi Elazığ ve Malatya’da yaşayan kardeşlerimizin yanında olmak çok önemli. Depremin açtığı yaraları sarmak için Ülke olarak tek yürek olduk, bu zor günleri de beraberlik ve dayanışma içinde inşallah hep birlikte aşacağız. Depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına destek olmak için YTSO olarak hemen harekete geçtik. Bölgenin temel ihtiyaçları olan kuru gıda, çocuk bezi, ısıtıcı, kullanılmamış kıyafetten oluşan bir yardım tırı üye firmalarımızın büyük desteği ile hazırlandı ve Elazığ’a gitmek üzere yola çıktı. YTSO olarak yapmış olduğumuz yardım çağrısına destek veren başta üyelerimiz olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve genç girişimci kurullarımıza, oda personelimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.