YALOVA, İSTANBUL'UN YAKASI OLDU!

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik,“Gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmaları sayesinde Termal, 12 ay turizm yapılan bir ilçeye dönüşüyor” dedi.


ÖZEL HABER/ Yalova'nın kaplıcaları ile ünlü Termal ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı İsmail Atik, Orta Doğu Ülkelerinden Yalova'ya gelen turist sayısının giderek arttığını, bunun sebebinin Ak Parti Hükümetinin kurduğu temaslarla bir güven oluştuğunu ve Orta Doğu turisti ve yatırımcısının Türkiye'de önemli yatırımlar yapmaya yöneldiğini söyledi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a özel açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Atik,"Termal'e gelen turistlere iki yönde çalışma sunuluyor. Biri konaklama diğeri de menkul ve gayrimenkul çalışmalarında sunulan ortam" dedi.

Başkan Atik, şöyle konuştu;

"Konaklamaya gelen Orta Doğu turisti, bu bölgede rahat zaman geçirdiği, ailesiyle huzurlu bir tatil yaptığını gördüğü zaman menkul ve gayrimenkul almaya gidiyor. Bunun son yıllarda hayli arttığını görüyoruz.

Ülkelerindeki karışıklıkların artması nedeniyle Orta Doğu'da yaşayanlar, Türkiye'ye yatırım yapmaya, gayrimenkul edinmeye adeta kendini mecbur görüyor.

Yalova şu an Türkiye'de yabancıların gayrimenkul edindiği iller arasında 4. durumda. İlk 3 sıradaki iller zaten ülkemizin büyük şehirleri ve nüfusları da büyük. Bu anlamda Yalova'nın ilk sırada olduğunu söyleyebiliriz.

Osmangazi Köprüsünün yapılmasıyla Yalova zaten İstanbul'un yakası oldu. Yalova ve Termal'e yoğun bir talep var. Bunu rakamlardan görüyoruz."



Termal'in, öncelikli termal turizm merkezleri arasına alındığına vurgu yapan Başkan İsmail Atik,"Osmangazi Köprüsü sayesinde Yalova, 15-20 Milyon nüfusu olan bir şehre 15 dakikada yeşil bir bahçe oluyor." dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/14/dolguda-rant-ve-kan/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.