Yalova Sivaslılar Derneği: Siyasi temsilciler istiyoruz
Yalova Sivaslılar Derneği olarak geniş bir istişare ve danışma meclisimiz sonrası bu basın açıklamasını yapmak zorunluluğu hissettik! Yalova’da geniş ve ciddi bir nüfusa sahip Sivil Toplum Örgütü olarak sorumlu olduğumuz hemşehrilerimizin çeşitli talep, şikayet ve beklentilerini karşılama adına gerek siyasette, gerek çeşitli platformlarda gerekse bürokraside yer almak ve değer katmak, yer verilen her yerde layıkıyla temsil etmek ve edilmek adına taleplerimiz zaman zaman olmuştur.

Ne yazık ki; Bu güne kadar bu alanlar içerisinde Yalovamızda yaşayan ciddi bir nüfusu olan Sivaslılar olarak siyasette Hemşehrilerimizin nazarında karşılığı olan ve gerçekten hemşehrilerimizi temsil edecek hemşehrilerimizin siyasi partilerde değerlendirmeye alınmadığını gördük!



Biz önemli bir nüfusa sahip Sivaslılar doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer dediğimiz Yalovamızın her alanda gelişmesine ve güzelleşmesine katkıda bulunmak istiyoruz.

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile alakalı Yalova’da bulunan Sivaslı hemşehrilerimizin düşünce ve tavrını ilerleyen zaman içerisinde Dernek Yönetimi ve Sivaslı hemşehrilerimizin geniş katılımı ile yapacağımız istişare toplantısında alacağız.

Bu istişare de daha önce hassasiyetlerimize kulak verip bizlerle ilgilenen ve bizlere değer verenler ile kulak ardı yapıp sadece seçim atmosferinde ziyarette bulunup geçiştiren bütün siyasi parti ve adaylarına karşı nasıl bir tavır alacağımızın kararını vereceğiz.

Biz inanıyoruz ki; Bütün STK’larımızın şikayeti bu konudadır. Fakat biz Yalova’da bulunan Sivaslılar olarak bu konudan fazlası ile şikayetçiyiz. Biz ulaşılamayan, öneri, şikayet, talep ve sıkıntılarımızı aradığımız zaman ulaşabileceğimiz ve bütün bu taleplerimizi dile getirebileceğimiz siyasi temsilciler istiyoruz.

Bizler Vatandaşına tepeden bakan değil!..Arandığında ulaşılabilen dertlerimize, şikayetlerimize ve taleplerimize çözüm bulamasa bile dinleyerek önemli olduğumuzu hissettiren siyasetçiler istiyoruz ve kararımızı bu özellikleri taşıyanlardan yana vereceğimiz kuvvetle muhtemeldir.

Önümüzde çok kısa bir zaman var ve az önce bahsettiğimiz hassasiyetlerimizi hangi siyasi irade yada düşünce dikkate alır ve değerlendirip bizlere samimiyet ile gelirse kapımız onlara sonuna kadar açıktır. Bu hassasiyetlerimizi dikkate almayıp sadece seçim atmosferinde rutin ziyaret edilen bir STK olarak hemşehrilerimize ve yönetim kurulu üyelerimize gelinirse, ahlaki çerçevede bizlerden gereken cevabı açık ve net alacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AHMET ÇETİN GÜRLEK

YALOVA SİVASLILAR DERNEK BAŞKANI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.