Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan: Şehitlerimizin gözü arkada kalmasın
Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, Anneler Günü vesilesiyle beraberinde Başkan Yardımcısı Akın Haberal, Başkan Özel Kalemi Mehmet Öztürk ve İl Yöneticisi Tayyip Alparslan ile Yalova'da Şehit Osman Altınkuyu'nun  annesini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Başkan Bora Tanaçan yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz, Milletimizin ve devletimizin varlığı için hiç düşünmeden canlarını feda etmiştir, şehitlerimizin aileleri bizlere onların emanetidir. Onları ziyaret ederek bu günlerde tazelenen acılarını bir nebze de olsa paylaşmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek vefa borcumuzdur. "Vatan sağ olsun" diyerek göz yaşlarını kalbine gömen mübarek annelerimizden Allah binlerce kez razı olsun. Şehitlerimizin gözü arkada kalmasın." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.