YALOVA ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERİYOR
Fakültenin  faaliyette olan tek bölümü olan İletişim Sanatları Bölümü ilk mezunlarını veriyor. Bu amaçla  15 Mayıs Salı günü  Petula Restoran’da düzenlenen İlk Mezunlar Yemeğine  fakültenin ve bölümün öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. İlk olarak mezun olacak öğrenciler için  Yüksek Onur ve Onur belgeleri ile Plaket töreni düzenlendi. Kurucu bölüm başkanı Prof.Dr Elif Eda Erdoğan ve Yrd.Doç.Dr. Mine Artu Mutlugün’e Kuruma katkıları nedeniyle Başarı Plaketleri verilirken, 4. Sınıf öğrencileri İsmail Gökgez ve Ayça Seymenoğlu’na da bölüme katkı plaketleri verildi. Ayrıca  4.sınıf öğrencilerinin  Yüksek Onur ve Onur belgelerinin dağıtıldığı tören coşkulu ve samimi bir havada geçti. Hep birlikte yenen yemeğin ardından, öğrenciler hocalarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler.



Bir hayli buruk bir sevinç yaşayan öğrenciler, hem mezuniyet, hem de Yrd.Doç.Dr Mine Artu Mutlugün’ün veda pastasını kesmeyi de ihmal etmediler.

Mezuniyet yemeğinin organizatörlüğünü 4. Sınıf öğrenci temsilcisi İsmail Gökgez gerçekleştirdi.  İletişim Sanatları Bölümü , Devlet Üniversiteleri içinde bir tek Yalova Üniversitesinde bulunan,  kendi puan türünde üniversitenin en yüksek puanlı bölümü olarak dikkat çekerken, İletişim Sanatları tezli ve tezsiz Yüksek Lisans Programlarıyla da üniversitenin gözde bölümü olmayı sürdürüyor. Kurucu bölüm başkanı Prof.Dr Elif Eda Erdoğan, yakında  İletişim Sanatları Doktora programı açmak için çalıştıklarını bildirdi. Ayrıca  Prof.Erdoğan , lisans, yüksek lisans ve doktora programlarının Avrupa ile entegrasyonu için de çalışıldığını ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.