Yalova’da “Yalova Güç Birliği Federasyonu” kuruldu

Yalova’da “Yalova Güç Birliği Federasyonu” kuruldu. Yalova Güç Birliği Federasyonu kurucu dernekleri olan Yalova Güç Birliği Derneği, Yalova Doğal Yaşam Derneği, Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği, Yalova Turizmi Kalkındırma Derneği ve Çiftlikköy Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği biraraya gelerek; Yalova Güç Birliği Federasyonu’ nu kurdu.

Yalova‘daki ekonomik, sosyal, kültürel, turizm ve diğer birçok alanda kent vizyonu ve kentlilik bilincini geliştirmek üzere federasyon kuruluşunu tamamladı.

Yalova Güç Birliği Federasyonu 30.06.2021 tarihinde kurucu dernek başkanları ile ilk toplantısını yaparak, İlhami Başkan‘ı federasyon başkanlığına seçti.

Federasyon Başkanı İlhami Başkan yaptığı açıklama da;’’Yalova’da Federasyonun kuruluşu aşamasında verdiği desteklerden dolayı sayın Valimiz Muammer EROL‘a çok teşekkür ederim” dedi. İlhami Başkan, Federasyon Başkanlığına seçen diğer dernek başkanlarına da teveccühleri için teşekkür ederek diğer dernekleri de federasyon ile ortak çalışma yapmaya davet etti. İlhami Başkan, “Diğer sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşları ile Yalova da ortak akıl oluşturmalıyız, ortak projeler ile kentimizin sorunlarının çözümünde hep birlikte katkı koymalıyız” dedi.

Amacımız siyaset yapmak değil, kentimizi geliştirmektir” diyen İlhami Başkan,”Amacımız kentimizdeki 81 vilayetten gelmiş insanlarımızla beraber ortak paydamız olan Yalova da dayanışma ve yardımlaşma kültürünü daha da olgunlaştırmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.