Yaski'nin elektrikleri yine kesilecek!
Özel Haber... Uedaş, Yalova Belediyesi'nden alacağını tahsil edemediği için yaklaşık 2.5 milyon borcunu ödeyemeyen Yaski'yi uyardı. Eğer 31.12.2019 tarihine kadar borç ödenmezse Yaski'nin elektrikleri yine kesilecek ve Yalova'yı muhtemelen lağım basacak!




NE OLMUŞTU?

Yalova halkından topladığı atıksu bedelini Yaski’ye ödemesi gerekirken bunu yapmayıp birliğin elektriklerinin kesilmesine sebep olan Yalova Belediye yönetimi, biriken borçlarından kurtulmak için çareyi belediyeye  ait 16 dükkanı borçları karşılığında Yaski’ye devretme kararı almıştı.

Yalova Belediye yönetimi, Meclis kararına rağmen 16 dükkanı devretmek için gereken tapu giderlerini karşılayamadığı için aylardır devir işlemini yapamıyor!

KORKMAZ UYARMIŞTI!

Süreci takip eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 18.12.2019 tarihinde sosyal medya hesabından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı böyle uyarmıştı!





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/26/yalova-belediyesi-yuzunden-yaskinin-elektrikleri-yine-kesilecek/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.