YILAN HİKAYESİNE DÖNEN SAHİL DOLGUSU!
Rüşvet ve İhaleye Fesat soruşturması devam eden Çınarcık sahil dolgu ihalesini hiç bir yeterliliği olmadan tek başına ihaleye girip alan Kayraport Firmasının işlettiği İDO'ya ait Maltepe'deki döküm sahasının kapıları, Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından kapatıldı.

İDO ile sözleşmesi biten Kayraport Firmasının ne yapacağı ve yapımı adeta yılan hikayesine ve çevre felaketine dönen Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin akıbeti bilinmiyor.

Emekli Paşa Levent Ersöz'ün sahibi olduğu Kayraport Firması da, Çınarcık Belediyesi de, rüşvet ve ihaleye fesat soruşturması devam eden projeyle ilgili sessizliğini koruyorlar.

Firmanın Belediyeden geçici teminatı almaya uğraştığı edinilen bilgiler arasında.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, şöyle konuştu;

"Deprem acısı yaşamış Çınarcık'ta, İstanbul'un inşaat pisliği ile yapılmak istenen  Sahil Dolgu Projesi bir kez daha durdu. Seçildikten sonra tıpkı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman gibi CHP'ye adeta sırtını dönüp AKP'lilerle ilişkileri sıkılaştıran, Osmangazi Köprü açılışına koşa koşa giden ama CHP'nin Adalet Yürüyüşüne katılmayan Avni Kurt, AKP'nin desteğine rağmen bir kez daha sahil dolgu projesini adeta eline yüzüne bulaştırdı ve projeci biri olmadığını bir kez daha herkese gösterdi ve beni haklı çıkardı. Çınarcık Denizinde bir çevre felaketi yaşanıyor! Sahil dolgusu bahanesiyle Çınarcık sahillerine İstanbul'un inşaat pisliğini döküp çevre felaketine sebep olan ve bu işten gayri ahlaki rant elde eden her kim varsa peşini bırakmayacağız ve adalet önünde hesap soracağız."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/21/dolguda-onemli-iddia/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.