YTSO, 17.Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nı ziyaret etti
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla "YTSO Fuar Günleri" çalışması kapsamında bu yıl 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen "17.Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na 10 Ekim 2019 Perşembe günü ziyaret gerçekleştirildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kenan Engin ile Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Demiryürek’in katıldığı fuarda markalarını bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen bayilik dernekleri ve bayilik vermek isteyen uluslararası firmalar bir araya geldi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kenan Engin, "YTSO olarak düzenlediğimiz fuar ziyaretleri ve iş gezileri ve bu kapsamda yapılan ikili görüşmeler firmalarımızın kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarına önemli katkı sağlamaktadır. Bu anlamda ziyaret ettiğimiz Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer aldığı, 17.Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına ön ayak olmaktadır. Bu amaçla oda olarak düzenlemiş olduğumuz 'YTSO Fuar Günleri' çalışması kapsamında organize ettiğimiz fuar ziyaretlerine üyelerimizin katılmasını çok önemsiyoruz" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.