Gündem

Ahmet Hakan'dan Vefa Salman'a tepki: Vefa sadece adında var!



İşte Ahmet Hakan’ın o yazısı...

VEFA SADECE ADINDA VAR

VEFA Salman... Yalova Belediye Başkanı...

Nereden hatırlıyoruz kendisini? Nereden olacak. Muharrem İnce’den... Muharrem İnce, bu Vefa Salman’ın seçimi için resmen çırpındı da çırpındı.

*

İşte bu Vefa Salman, şimdi Yalova’da Muharrem İnce’yi mahalle delegesi bile yapmamak için elinden geleni yapıyormuş. Bir aday bulmuş kendisine, Muharrem İnce adını, bu adayın listesinin kıyısından bile geçirmiyormuş.

*

Vefa, İstanbul’da bir semt adı olarak kaldı.

Yalova’da ise sadece vefasızın adında...



NE OLMUŞTU?

 CHP Yalova’da mahalle delege seçimlerinde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova örgütünü ele geçirmek için emrinde çalışan belediye çalışanını merkez ilçe başkan adayı yapıp liste çıkarttırmıştı.

Hem Başkan Vefa Salman’ın emrindeki belediye çalışanını ilçe başkanı adayı göstermesine hem de söz konusu listede, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın o koltukta oturmasında büyük emeği olan Muharrem İnce’nin Vefa Salman tarafından mahalle delegesi gösterilmemesine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz çok sert tepki göstermiş ve Korkmaz’ın eleştirileri ulusal basında yer bulmuştu.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/15/muharrem-ince-senin-dengin-degil-kendine-gel-baskan/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/16/iste-muharrem-ince-dusmanliginin-belgesi/