Yerel Haber

Ersoy Baday, Kamil Yaman’a yüklendi: Milletten topladıkları 12-13 milyon su parası nerede?

AK Parti Koru Belde Başkanı Ersoy Baday, CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın belediyenin gelir gider rakamlarını açıklamasına “Niye Çınarcık Belediyesi’ne olan 12-13 milyon su borcu gözükmüyor burada?” diyerek tepki gösterdi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı telefonla arayarak tepkisini dile getiren AK Parti’li Başkan Ersoy Baday,”Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman geçenlerde sosyal medya hesabından belediyenin gelir gider rakamlarını açıklıyor. Niye Çınarcık Belediyesi’ne olan 12-13 milyon su borcu gözükmüyor burada? Almışsın milletten su parasını ama yıllarca beş kuruş ödememişsin Çınarcık Belediyesi’ne.” dedi.

CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’a tepkisine devam eden AK Parti’li Başkan Ersoy Baday,”9 milyon gider açıklamışsın. Allah aşkına 9 milyonluk bir tane bir şey göstersinler bizim köyde 2020’de. 9 milyon bu az para değil. Proje hiç yok. Proje göster bir tane o da yok. 2 milyon kasada parayı gösteriyorsun ama 12-13 milyon su borcunu göstermiyorsun. Milletten topladıkları 12-13 milyon su parası nerede? Niye ödememişler su borcunu Çınarcık Belediyesi’ne bunca zaman? Eskiden kalma borç diyorlar. Yalan. 400 milyarı eskiden kalma gerisi bunların borcu. Gerçekleri konuşsunlar.” dedi.

Hakan Korkmaz/Özel Haber