Korkmaz gündeme getirdi, Mehmet Gürel suya zam yapmaktan vazgeçti! Korkmaz gündeme getirdi, Mehmet Gürel suya zam yapmaktan vazgeçti!

AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit projelerini anlattığı basın toplantısında “Marmara’nın en başarılı belediye başkanı olacağım” diyerek iddialı konuştu.

Altınova’ya 50 yataklı hastanenin müjdesini de veren AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın gündeme getirdiği anketlerde kim önde tartışmasına da değindi ve rakibi CHP adayı Yasemin Fazlaca'ya gönderme yapmayı ihmal etmedi.

İlçede 2 anket çalışması yaptırdıklarını ve her 2 anket çalışmasında da önde çıktıklarını dile getiren Regaip Ahmet Özyiğit, CHP’li rakibinin anket çalışmasında da kendisinin önde çıktığını bildiğini ifade etti.

Regaip Ahmet Özyiğit, "Biz 2 anket yaptırdık 2 ankette de yüksek oranda öndeyiz. Ben 2-3 puan öndeyiz der ve anketi yapan firmanın ismini vermezseniz olmaz. Hayali rakamlarla bu iş yürümez. Onun yaptırdığı ankette de biz öndeyiz. Ama bunu söyleyemez." dedi.