Numan Soyer, Kamil Yaman'la bir araya gelip, Avni Kurt'a gönderme yaptı!
Revizyongazetesi.com ve Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın, Koru Beldesi’ni Çınarcık’a bağlayan sahil yürüyüş yolu’nun Çınarcık etabının bitirilmesi için Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in anlaştıklarını ve sahil yürüyüş yolu projesinin Çınarcık etabındaki çalışmaları da Çınarcık Belediyesi’ne olan su borcuyla mahsup edilmek kaydıyla Koru Belediyesi’nin yapacağını ilk kez kamuoyuna duyurması üzerine dün iki başkan Çınarcık Belediye Meclis Salonunda düzenlenen ortak basın toplantısında bir araya geldiler.



Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, sahil yürüyüş yolu projesi hakkında yaptığı açıklamada, Hakan Korkmaz’ın ilk kez kamuoyuna duyurduğu haberi doğrulayarak, "Söz konusu çalışmayı Koru Belediyesi, Çınarcık Belediyesi’ne olan borcunun bir kısmının karşılığı olarak tamamlayacak." dedi.

AVNİ KURT’A GÖNDERME YAPTI!


Konuşmasında CHP’li eski Belediye Başkanı Avni Kurt’a isim vermeden gönderme yapmayı da ihmal etmeyen Başkan Numan Soyer, şu ifadeler de bulundu;

"Bizler aynı yörenin insanlarıyız. Aynı denizi kullanıyor, aynı ormanlardan nefes alıyoruz. Düğünde, cenazede, gamda neşede her zaman bir aradayız. İkametinin Çınarcık ya da Koru’da olmasına bakmaksızın hayatın tüm renklerini birlikte paylaşıyoruz.

Farklı kurumlar olmamamız hatta farklı partilere mensup olmamız aramızdaki dostluk ilişkisini hiçbir zaman zedeleyemez.

Geçmiş yıllarda Çınarcık Belediyesi ile Koru Belediyesi arasında yaşanan bir takım anlaşmazlıklar masa başında çözülememiş ve konular mahkemelere taşınmıştı.

Bizler açıkçası bu durumu tasvip etmiyor ve yaşanan süreçten rahatsızlık duyuyoruz.

Amacımız, yerel hizmetlerin; halkın beklentileri ve kamu menfaatleri doğrultusunda karşılıklı konuşarak, dostane bir şekilde Çınarcık ve Koru halkına sunulmasıdır.

Bugüne kadar hamd olsun hiçbir sorun yaşamadık ve bundan sonrada inşallah yaşamadan yolumuza devam edeceğiz.

Değeri misafirler; Çınarcık ile Koru arasında yapımına başlanan sahil yolu projesini bitirme konusunda kararlıyız.

Yolun Çınarcık kısmında kalan yaklaşık 460 metrelik eksiği güz sonuna kadar tamamlayacağız.

Bu sayede Çınarcık Cumhuriyet Meydanından Koru Meydanına kadar, %90 ı deniz kıyısında olmak üzere yaklaşık 5 km uzunluğunda çok şık bir sahil yürüyüş yolumuz olacak.

Söz konusu çalışmayı Koru Belediyesi Çınarcık Belediyesi’ne olan borcunun bir kısmının karşılığı olarak tamamlayacak.

Bu konuda; Koru Belediye Başkanımız Sayın Kamil Yaman bey başta olmak üzere, emek sarf eden Çınarcık ve Koru Belediyesi çalışanlarını tebrik etmek istiyorum.

Çınarcık’ımıza Koru’muza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/05/31/mahkemeden-su-karari/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/30/numan-soyer-ve-kamil-yaman-millete-hizmet-icin-anlastilar/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.