ÇINARALTI ÇAY BAHÇESİNİ NE ZAMAN İHALEYE ÇIKACAKSINIZ?



Yalova Belediye Yönetimi malum yolsuzluk skandalından dolayı AK Parti’ye geçecek ve bir süre AK Parti tarafından yönetilecek.

Bu süre ne olur bilinmez ama şunu çok açık bir şekilde söylemek isterim ki; AK Parti’yi Yalova’da zor bir sınav bekliyor!


Eğer AK Parti, Yalova Belediyesi’ni de Çınarcık Belediyesi gibi yönetmeye kalkarsa… eyvah ki ne eyvah!

Şunun altını da ısrarla çizmek isterim ki; gözümüz kulağımız belli bir süre AK Parti’nin yöneteceği Yalova Belediyesi’nde olacak ve AK Parti’nin bu süreçte belediye yönetiminde atacağı adımları dikkatle takip edip en ufak bir şaibeli kararı hemen deşifre edip kamuoyu ile paylaşacağız.

Bu kararlılığımızı şimdiden belirtiyorum ki sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Gelelim son yerel seçimde AK Parti’ye geçen ve basiretsiz başkan ve yönetimi sayesinde adeta oradan oraya savrulan Çınarcık Belediyesine…

Şimdi bu Çınaraltı Çay Bahçesi’nde bir çalışma var… burayı belediyeye ait şirket… hani Başkan Numan Soyer’in yol arkadaşı Turhan Çam’a vefa gösterip müdür yaptığı şirket işletecek.

İyi de nasıl işletecek?

Her şartta belediyenin burayı yani Çınaraltı Çay Bahçesi’ni ihaleye çıkması gerekiyor ve belediye şirketinin de bu ihaleyi alması gerekiyor.

Hal böyleyken soruyorum: Ey Çınarcık Belediye yönetimi! Çınaraltı Çay Bahçesi’nde şuan yapılan yıkım, tadilat vesaire çalışmayı kim yapmaktadır? Belediye mi yapıyor yoksa Turhan Çam’ın müdür olduğu şirket mi yapıyor bu çalışmaları... ki yapıyorsa... ortada kendilerine verilmiş bir ihale de yoksa nasıl oluyor bu iş?



Bugün Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a yöneltilen suçlamalardan birinin "İhaleye Fesat Karıştırmak" olduğunu ve bu suçlama ile Vefa Salman'ın görevden uzaklaştırıldığını da hatırlatarak... "Çınaraltı Çay Bahçesi’ni açık ihaleye çıkıp bu ihaleyi de halka ne zaman duyuracaksınız Ey Çınarcık Belediye Yönetimi" diye soruyorum?

Hadi bir soru daha sorup öyle bitirelim…

Ey Çınarcık Belediyesi! Yaptığınız bir imar uygulaması Bölge İdare Mahkemesi’nden döndü mü?

Yarın Belediye Meclisine bu kararı yeniden getirip düzenleme yapacak mısınız?

Eğer öyleyse… Neden ve neyin karşılığı bu imar değişikliğini yaptınız? Soruyorum.

Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.