Elektrik ve doğalgaza zam geldi

Kademeli tarife sistemine geçilen elektrik faturaları iki tarifeye ayrılırken, elektrik fiyatlarına %50 ile %125 arası zam yapıldı. Doğal gazda ise konutlarda kullanılana %25, büyük sanayi ve ticari kuruluşlara sağlanana %50 ve elektrik üretim amaçlı kullanılana ise %15 oranında zam yapıldı.

Türkiye 2022'ye elektrik ve doğal gaz için yapılan yeni zamlarla girdi. Yeni yılla birlikte elektrik faturalarında kademeli tarife sistemine geçilirken, elektrik faturalarının iki tarifeye ayrıldığı sistemde, fiyatlara %50 ile %125 arası zam yapıldı. Öte yandan doğal gazda ise konutlarda kullanılan %25, büyük sanayi ve ticari kuruluşlara sağlanan %50 ve elektrik üretim amaçlı kullanılana ise %15 zam yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Elektrik Ve Doğalgaza Zam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.