Yalova OSB'de temel atmalar hız kesmeden devam ediyor

Yapımı hızla süren Yalova Makine İhtisas OSB’de bir firmanın daha temel atma töreni il protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

Yalova Makine İhtisas OSB’de bir yatırımın daha temel atma töreni gerçekleştirildi. Yalova Valisi Muammer Erol ve il protokolünün katılımı ile gerçekleşen temel atma töreni ile Yalova OSB’de çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Temeli atılan FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum A.Ş. adına bir konuşma yapan firma yönetim kurulu başkanı Barış Atağ “Bugün temelini atacağımız yeni üretim tesisimiz ile 24 yıllık tecrübemizle özellikle giyotin cam üretim kapasitemizi arttırarak kalite standartlarımızdan ödün vermediğimiz ürünlerimizin üretimini gerçekleştireceğiz” dedi.

Temel atma töreninde TOGG’un çok önemli bir ayağı olan üretim bandındaki robotik sistemleri kuran firmanın Yalova OSB içerisinde yer alacağının müjdesini veren Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir “Milli gururumuz TOGG aracımızın üretim bandındaki robotik sistemlerini yapan firmanın OSB’nin yeni üyesi olduğunun müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yüksek teknolojili bir üretim merkezi olacağımızın bir göstergesi olan bu yatırım ile OSB’miz Yalova’ya yakışır bir tablo ortaya koyacaktır. Ayrıca Sürdürülebilirlik ve Yeşil OSB konularında ilk somut projeyi yapmak ve en iyi uygulama alanı olma meselesi elbette yeşil Yalovamıza yakışır diyorduk. Farkındalığı geliştirme seviyesinde kalmaması için bunu aksiyona dönüştürüyoruz. Bu konuda Sürdürülebilir Yeşil OSB Stratejisi ve Yol Haritası çalışmamız tamamlandı. Yılbaşı itibariyle somut projeleri hayata geçirip deklare edeceğiz. Yeşil osb nasıl olur sorusunun yanıtını Yalova’mızdan göstermiş olacağız” dedi.

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün ettiği duanın ardından il protokolünün butona basması ile yeni tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.