AK PARTİLİ BAŞKANA SORUŞTURMA!

YALOVA VALİSİ, DENİZDE İZİNSİZ DOLGU YAPAN AK PARTİLİ ESENKÖY BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAPTAN'LA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI!


ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesi Esenköy Beldesinde, denizde izinsiz dolgu çalışması yapan Ak Partili Esenköy Belediyesi ile ilgili Yalova Valisi soruşturma başlattı.

Valiliğin görevlendirdiği muhakkik, olayı deşifre edip izinsiz yapılan deniz dolgusu çalışmalarının durmasına sebep olan ve konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ı ifade için Valiliğe davet etti.

Korkmaz, pazartesi günü muhakkikle görüşecek.

ÖZER KAPTAN NE DEMİŞTİ?

Denizde izinsiz dolgu yaptığı deşifre olan Ak Partili Başkan Özer Kaptan ise haberimiz için "yanlış, tutarsız, aslı astarı olmayan suçlama" demiş ve yaptığı açıklama da, "boş konuşmayı ve iftira atmayı marifet sanan malesef gazetecilik yapıyorum diye kendini avutan Revizyon isimli gazetenin yazmış olduğu yazılara itibar edilmemesi yönünde saygıdeğer halkımızı uyarmaktır." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O AÇIKLAMA




ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜ "KIYI KANUNUNA AYKIRI" DEDİ VE AÇIKLAMA YAPTI!


Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü internet sitesinden yayınladığı duyuru da ise,”Kıyı Kanununa Aykırı Uygulamalara Müdahale Edildi” dedi.

Açıklama da,”Esenköy’de Kıyı Kanunu’na Aykırı Uygulamalara Müdahale Edildi. Bu kapsamda; İlimiz Çınarcık İlçesi Esenköy Beldesi sınırları içerisinde Köyiçi mevkiinde yapılan dolgu faaliyeti, İl Müdürlüğümüz teknik elemanlarınca mahallinde incelenerek 13/01/2017 tarihli ve A363911 sayılı tutanak ile söz konusu dolgu işlemi durdurularak, gereğinin yapılması amacıyla Çınarcık Kaymakamlığına iletilmiştir. Esenköy Belediye Başkanlığı’nca İl Müdürlüğümüzün 05/01/2017 tarihli ve 48 sayılı yazısı ile yapılan uyarısı ve belirtilen faaliyet durdurma kararı üzerine, faaliyetin dolgu imar planı çalışmaları tamamlanıncaya kadar durdurulduğu bildirilmiştir.” denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA



Revizyongazetesi.com, izinsiz yapılan deniz dolgusu çalışmalarını böyle deşifre etmişti→ TIKLAYIN

BAŞKAN VE ÇEVRE İL MÜDÜRÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU HABERİTIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.