AKP'li Başkana ihaleye fesat karıştırdı suçlaması!
Özel Haber...Yalova’da AKP’li Çiftlikköy Belediyesinin yol yapım ihalesini kazanmasına rağmen ihalenin kendisine verilmediğini iddia eden inşaat firması, AKP’li Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, başkan yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve 6 ihale komisyon üyesi hakkında ihaleye fesat karıştırmak ve bu suça iştirak, görevi kötüye kullanmak, mahkeme kararını yerine getirmemek suçlamalarıyla tutuklanmaları istemiyle suç duyurusunda bulundu.

SÜMEN ALTI MI EDİLİYOR?

"Yalova Cumhuriyet Savcılığına ihaleye fesat karıştırıldığından dava açtık" diyen inşaat firması sahibi, AKP’li Belediye Başkanının dosyayı sümen altı etmeye çalıştığını iddia etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.



KAMU İHALE KURUMU İKİ KEZ İPTAL ETTİ!

AKP’li Çiftlikköy Belediyesinin söz konusu ihalesini Kamu İhale Kurumunun iki kez iptal etmesine rağmen Belediyenin bu kararlara uymadığı ortaya çıktı.





TUTUKLANMALARI TALEBİYLE SUÇ DUYURUSU YAPILDI!

AKP’li Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, başkan yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve 6 ihale komisyon üyesi hakkında ihaleye fesat karıştırmak ve bu suça iştirak, görevi kötüye kullanmak, mahkeme kararını yerine getirmemek suçlamalarıyla tutuklanmaları istemiyle yaklaşık 5 ay önce suç duyurusunda bulunuldu.





NOT: Revizyongazetesi.com ilkeli yayıncılık anlayışıyla, AKP'li Çiftlikköy Belediyesi'ne iddialarla ilgili cevap hakkını kullanmak istemeleri halinde haberde yer vereceğini belirtmesine rağmen AKP'li Belediye, iddialarla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/11/23/iste-akpnin-yalova-adayi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.