BELEDİYEYİ DENETLEMEYE GELEN MÜFETTİŞE RAKI MASASI KURDULAR!
ÖZEL HABER/ Yalova Belediyesi'ni denetlemeye gelen mülkiye müfettişine, Belediye Başkan yardımcısı rakı masası kurdu! Mülkiye müfettişiyle özel yemeğe bir Kaymakamın da katılması dikkat çekti!

CHP, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş raporlarına dayanarak görevden uzaklaştırma kararıyla adeta şok yaşarken, yine CHP'li Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in, belediyeyi denetlemeye gelen mülkiye müfettişiyle özel yemek yerken görüntülerinin ortaya çıkması kafaları karıştırdı.

6 Aralık'ta geçtiğimiz çarşamba günü yenen yemeğin görüntülerinde, Yalova Belediyesini denetlemeye gelen mülkiye müfettişiyle yemekte buluşan Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e, bir meclis üyesi ve belediye imar müdürünün de eşlik ettiği görülüyor.

SÜRPRİZ KONUK KAYMAKAM

Mülkiye Müfettişi ile yenen özel akşam yemeğine Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in yanı sıra CHP'li bir Meclis Üyesi ve İmar Müdürü Kemal Baş'ın da katıldığı görülüyor.

Belediyeyi denetlemeye gelen Mülkiye müfettişi ile yenen özel yemeğe bir müddet sonra bir Kaymakamın da katıldığı görülüyor.

Yemekte, Mülkiye Müfettişinin Kaymakama sarıldığı ve Kaymakamla oldukça samimi olduğu gözlerden kaçmıyor.
Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in,"İlk defa bir müfettişle görüşme, sohbet etme imkanı oldu, iyi oldu" dediği ve imar müdürünü Kaymakamla tanıştırdığı ve imar müdürünün Kaymakama kartını verdiği, Kaymakamın bu kartı cebine koyduğu da görüntülere yansıyor.



Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Belediyeyi denetlemeye gelen bir mülkiye müfettişinin denetleme devam ederken Belediye Başkan yardımcısıyla yemek yemesi hayli düşündürücü ve izaha muhtaç bir durumdur!



Bir iki gündür belediyeye konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapma çağrısında bulundum ama ne Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'dan, ne de Yardımcısı Halit Güleç'ten bir açıklama gelmedi.

Başkan Yardımcısı Halit Güleç neden belediyeyi denetlemeye gelen müfettişle yemek yemiştir?

Bu yemeğe bir Kaymakam neden katılmıştır?

Kaymakam, Mülkiye müfettişinin arkadaşı mıdır?

Bu yemeğin organize edilme amacı nedir?

Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan bazı yetkililerle görüşme imkanım oldu. Konuyla ilgili soruşturma muhakkak açılıp kafalardaki soru işaretleri giderilmelidir.

Burada hemen geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanının yaptığı açıklamayı hatırlatmak istiyorum...

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediye başkanlarının istifasına ilişkin olarak, "Bir cümle de İçişleri Bakanı olmam vesilesiyle belediye başkanlarına girdiğiniz için söylemek istiyorum. Bakınız, yolsuzluk yapan kim olursa olsun, kanuna aykırı davranan her kim varsa, bu belediye başkanıdır, X'dir, Y'dir, Z'dir, bizim yetkimiz dahilinde biz gözünün yaşına bakmayız. Bu saatten sonra muhalefet belediyeleri de, iktidar belediyeleri de nasıl gözünün yaşına bakmayacağımızı görecekler ama o zaman oralardan da ses çıkarmasınlar" demişti.

Hal böyleyken; belediyeyi denetlemeye gelen müfettişle yenen bu yemek Yalova'da dedikodulara ve kafa karışıklığına sebep olmuştur!

Ben buradan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a soruyorum...

Sayın Başkan, müfettişle bu yemek organizasyonu sizin bilginiz dahilinde mi yapıldı?

Belediyeyi denetlemeye gelen müfettişle neden yemek yendiği ve böyle bir organizasyon düzenlendiği, neden bu yemeğe müfettişi tanıdığı ve samimiyeti görüntülerden çok açık bir şekilde belli olan adını şuan açıklamayacağım bir Kaymakamın da katıldığını soruyor ve kafalardaki soru işaretlerini gidermek için yetkilileri kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapmaya davet ediyorum."

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bihw2MYiuAQ[/embed]

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.