Bora Tanaçan, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne atandı

Önceki dönem Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Tanaçan’ın yeni görevi belli oldu. Bora Tanaçan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın görevlendirmesiyle Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliğine atandı.

Ülkü Ocakları bünyesinde uzun yıllar birçok farklı kademede görev yapan Bora Tanaçan, son olarak Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürütmüştü. İl Başkanlığı görevini devretmesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile yakın mesaisini sürdüren Bora Tanaçan, son bir yıllık süreçte Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen Açık Hava Toplantılarında aktif bir rol üstlenmiş ve gerçekleştirilen programlarda Devlet Bahçeli ile olan yakınlığı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Son olarak 7 Nisan 2023 tarihinde Ankarada Devlet Bahçelinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına da davet edilen Bora Tanaçan, iftar programında Devlet Bahçelinin hemen önünde yer alan protokol masasında yer almış, bu durum Bora Tanaçana yeni bir görev verilebileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Bora Tanaçan: Var gücümle Ankarada mücadelemi sürdüreceğim

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde görevlendirilmesinin üzerine bir açıklama yapan Bora Tanaçan, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin takdirleriyle Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliğine atanmış bulunmaktayım. Ülkü Ocakları Genel Merkezi, Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in de deyimiyle hesap yapanların değil, Ülkücü Hareketin hesapsızlarının omuzunda yükselen kutlu bir davanın yuvasıdır. İnancımız o ki; Ülkücü Hareket dualı bir harekettir ve bu kutlu davada yapılan görevler, gelinen makamlar hesap değil nasip işidir. Bugüne kadar gecemi gündüzüme katarak kutlu davamıza elinden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Bu saatten sonra da var gücümle Ankarada mücadelemi sürdüreceğim. Beni bu göreve layık gören, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye ve bilhassa Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.