CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi!

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da eleştiren CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel’in o mesajı;

“Cumhuriyetimizin 97. Yılını O’nu ilelebet yaşatma kararlılığımızla kutluyoruz.

19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelenin sonucudur Cumhuriyet. Savaşlardan yorgun düşmüş, Başkenti işgal edilmiş, toprakları bölüşülmüş Türk Milletinin bağımsız yaşama iradesinin, direnişinin ve dirilişinin sonucudur Cumhuriyet.

Cumhuriyet tarih boyunca esaret nedir bilmeyen bir milletin küllerinden yeniden doğuşu, yeniden ayağa kalkışıdır.

Bugün geldiğimiz noktada sahip olduğumuz ne varsa Milli Mücadeleye ve Milli Mücadele sonrasında kurduğumuz Cumhuriyete borçlu olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız.

Kimsesizlerin Kimsesi olarak kurulan Cumhuriyetimiz 100. Yılına giderken “yoklukta sabredin” diyen, evimize ekmek götüremiyoruz diyen yurttaşımıza keyif çayı öneren bir Cumhurbaşkanı tarafından yönetilmektedir.

3 yıl önce referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçip, Cumhurbaşkanı’nın partili yapınca zenginleşeceğiz masalları anlatılmış, ekonominin uçacağı müjdelenmişti.

O gün bu müjdeyi verenler bugün yoklukta sabredin öğüdü vermektedir.

Türkiye bu zor günleri aşacak, sıkıntılarını geride bırakacak, zengin bir ülke ve fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri Cumhuriyetini ilelebet yaşatacaktır.

“Ya istiklal Ya Ölüm” diyerek bizi Milletimizi esaretten Memleketimizi işgalden kurtararak Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Yaşasın Cumhuriyet!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.