CHP'DE HALİT GÜLEÇ KRİZİ
ÖZEL HABER/ CHP'li Yalova Belediyesi'nde Başkan Vefa Salman'ın yardımcısı Halit Güleç krizi yaşanıyor. Son olarak Muharrem İnce'nin kardeşi Hüseyin İnce'ye yapılan saldırının ardından had safhaya ulaşan kriz sonucu, CHP Yalova Örgütü Başkan Salman'dan, Halit Güleç'le yollarını ayırmasını istedi.

Muharrem İnce'nin kontrolündeki İl yönetiminin baskılarına dayanamayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ilk adım olarak yardımcısı Halit Güleç'in yerini değiştirdi.

YASKİ'DE...

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç artık Yalova Atık Su Arıtma Tesisleri ve Kanalizasyon Yapma ve İşletme Birliği'nin ( YASKİ) bulunduğu binada kendisine verilen bir masada görevine devam ediyor.



Başkan yardımcısı Halit Güleç'in ara ara Belediye binasına geldiği fakat mesaisinin büyük bölümünü YASKİ'deki yeni yerinde geçirdiği edinilen bilgiler arasında.


Belediye bugün değişikliği adeta üstü kapalı bir şekilde sosyal hesabından duyurdu.




Yalova CHP'deki Halit Güleç krizi ve Başkan Vefa Salman'ın ne yapacağı merakla bekleniyor!

NE OLMUŞTU?


CHP'li Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi olan kardeşi Hüseyin İnce, sosyal medya hesabından gerek Yalova Belediyesi gerekse Başkan Vefa Salman'la ilgili bazı iddialarda bulunmuştu.

Başkan Vefa Salman, Muharrem İnce'nin kardeşi Hüseyin İnce'yi ihraç talebiyle CHP Genel Merkez Disiplin Kuruluna şikayet etmişti.

Sosyal medya hesabından iddialarına devam eden ve dikkat çeken paylaşımlarda bulunan Hüseyin İnce, Yalova'nın göbeğinde yemek yediği lokantada kalabalık bir grubun saldırısına uğradı ve darp edildi.

Sadece Revizyongazetesi.com'un gündeme getirdiği saldırıyla ilgili darp edilen Hüseyin İnce, sosyal medya hesabından şok iddialarına devam etmiş ve bu paylaşımı yapmıştı.



ÖZEL HABER/ HAKAN KORKMAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.